Logo Anlogistik

Despre noi

Despre noi

Înființată în anul 2007, compania A&N LOGISTIK a devenit unul din principalii operatori locali de transport intermodal.

Cu o vastă experiență în sectorul serviciilor de logistică și transport feroviar, A&N garantează cele mai sigure și rapide variante de transport de mărfuri pentru clienții săi.

Compania activează pe două mari terminale feroviare intermodale din România și anume Terminalul Curtici – Railport Arad și Terminalul Ploiești – Allianso, ambele aflate pe Coridorul Pan-European IV, care asigură accesul direct spre Occident și Orient, respectiv spre cele mai importante terminale din Europa.

Servicii

A&N are în vedere construirea unor relații de colaborare pe termen lung cu clienții săi prin furnizarea de servicii adaptate nevoilor specifice ale acestora.

Firmă de transport și casă de expediții, A&N asigură transportul rutier sau feroviar al mărfurilor, logistică, transport combinat (feroviar + rutier), logistică feroviară, precum și transport containerizat cu cisterne și containere de la 20′ până la 45′.

Compania dispune de camioane echipate complet și dotate cu ADR, deține certificare ISOPA, ISO 9001:2008, este licențiată în transport și expediție, iar personalul său are o înaltă calificare profesională.

A&N găsește soluții pentru fiecare client, putând transporta orice tip de încărcătură, de la marfă generală, incluzând bunuri perisabile, până la cele periculoase (ADR).

Go Green

Reducerea poluării mediului reprezintă unul din principalele obiective ale A&N, iar alegerea transportului feroviar
ca modalitate principală de transportare a bunurilor vine în sprijinul politicii eco-friendly a firmei.

A&N protejează mediul și susține eficientizarea transportului de marfă optând pentru servicii de trafic combinat.
Astfel, distanțele lungi sunt efectuate pe căile ferate, urmând ca distanțele dintre terminalele feroviare
și destinația clientului să fie acoperite prin intermediul transportului rutier.

Citeste mai mult

Misiune, Viziune și Valori

Viziunea companiei A&N LOGISTIK este de a deveni cea mai bună firmă prestatoare de servicii de transport intermodal din Europa de Est. Fundamentele viziunii sale sunt forța de muncă și serviciile de înaltă calitate, concentrarea pe nevoile partenerilor și disponibilitatea față de aceștia, dezvoltarea durabilă și responsabilitatea față de mediu.

Misiunea A&N este să ofere cele mai eficiente, sigure și ecologice soluții logistice pentru clienții săi în vederea simplificării activității de zi cu zi a acestora.

A&N se orientează spre clienții săi și nevoile acestora, având grijă de mediul înconjurător și de comunitatea în care își desfășoară activitatea; susține lucrul în echipă și valorifică integritatea, construind parteneriate de lungă durată bazate pe încredere, seriozitate și promptitudine.